Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az internetes lányos játékok

Az interneten nagyon soknak játszanak minden nap. Ennek köszönhetően nagyon sok online játékok gyűjtésére szakosodott oldal van. Ezek a játékok nagyon sokfélék lehetnek témájukat tekintve, ezért elég széles spektrumú az internetes játék felhozatal. Sok nagyon népszerű téma van közöttük az egyik ilyen a lányos játékok.

Ezek olyan játékok amelyeket kifejezetten a szebbik nem igényeinek megfelelően fejelsztettek ki. Ez inkább magában a játékok témájában mutatkozik meg, természetesen nem pedig a működésükben. Persze maga a téma, meghatározza a megjelenés is, így nyílván a böngészős lányos játékok máshogy néznek ki, mint a többi játék.

0 Tovább

Pastel Goth öltöztetős lányos játék

Az öltöztetős játékok nagyon népszerűek és sikeresek a lányok között. A lányos játékok legnagyobb részét ezek a játékok teszik ki. Ebben a játékban egy olyan lányt kell felöltöztetned aki, a gót stílus követői közé tartozik. Éppen ezért nem épp a leghagyományosabb ruhakollekciók közül válogathatsz mikor összeállítod a viseletét. Sok sikert!

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

A legjobb online játékok gyűjtő helyén jársz kedves látogató. Mint nagy játék rajongó, úgy gondoltam indítok egy blogot ahol a legjobb játékokat szedem össze ingyen!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek