Az interneten nagyon soknak játszanak minden nap. Ennek köszönhetően nagyon sok online játékok gyűjtésére szakosodott oldal van. Ezek a játékok nagyon sokfélék lehetnek témájukat tekintve, ezért elég széles spektrumú az internetes játék felhozatal. Sok nagyon népszerű téma van közöttük az egyik ilyen a lányos játékok.

Ezek olyan játékok amelyeket kifejezetten a szebbik nem igényeinek megfelelően fejelsztettek ki. Ez inkább magában a játékok témájában mutatkozik meg, természetesen nem pedig a működésükben. Persze maga a téma, meghatározza a megjelenés is, így nyílván a böngészős lányos játékok máshogy néznek ki, mint a többi játék.A külömbség a hagyományos online játékokhoz képest, abból fakad, hogy a lányokat - akár csak mondjuk a filmek tekintetében - más típusú játékok érdeklik és kötik le. Igen népszerű játék fajta  például a lányok körében az online öltöztetős játékok. Ezekben a játékokban, embereket - és néha állatokat is - kell felöltöztetnünk, megadott számú és típusú ruhadarabokból.

Ugy ismerős a téma? Sok kislány játszik hasonló játékot a babáival. Az öltöztetős játékok ennek a játék módnak az online kivetülése. Persze a lányos játékok között nagyon sok egyéb, kategória létezik még. Meg lehetne említeni például még a nagyon népszerű, főzős, sminkelős játékokat is. Ezek mind olyan témák amelyekkel inkább csak a lányok játszanak.

Az biztos, ha egy lány játékot keres manapság a neten, nincs nehéz dolga. Az oldalak ezrével ontják magukból az ilyen játékokat!

Jó játékot!