Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Age of Empires II HD Edition

Az eredeti játék annak idején sok embernek biztosította a kellemes időtöltést, s hamarosan ismét több tucatnyi órát ölhetünk bele egységeink menedzselésébe. A HD kiadás hivatalosan április 9-én válik elérhetővé, ám ennél valamivel hamarabb, már április 5-én is beszerezhetjük, s ezért nem kell mást tennünk, mint előrendelni a potom 19 eurót (most akciósan 17 eurót) kóstáló, kizárólag a Steamen keresztül terjesztett programot.

0 Tovább

Penguin Island játék

Mindjárt kezdésnek itt egy állatos játék a pingvin sziget! :) A játékban jégtáblákon állnak pingvinek. Ezeket kell eltüntetni úgy, hogy átugorják egymást. Mikor egyet átugrik egy másik az eltűnik.

0 Tovább

Az online játékok blog elindult

Üdvözlök minden idetévedt látogatót! Nagy örömmel jelentem be, hogy ezennel elindult a blogom ahol a legjobb online játékokat fogom összegyűjteni. Illetve az aztért túlzás, hogy ezek a legjobbak, inkább azt mondom, hogy a számomra legkedvesebbek.

Mivel elég sok szabadidőm van ezért szeretem játékokkal múlatni az időt. Ebből kifolyólag már rengeteg ilyen játékot kipróbáltam. Úgy gondoltam egy idő után, hogy az igazán kellemes darabok megérdemelnek egy blogot és azt, hogy másokkal is megosszam őket. 

Sokat keresgéltem a megfelelő blog felületek között, végül a postr mellett döntöttem. Szóval Neked látogató nem lesz más dolgod, csak szépen lementeni a kedvencek közé ezt az oldalt és időnként vissza nézni egy egy szuper online játék kedvéért.

Persze rendszeres frissítés lesz, de semmit sem garantálok. Mivel az oldal hobbiból készül, senki ne kérjen rajtam számon semmit!

Na csapjunk bele!

0 Tovább
12
»

Online játékok

blogavatar

A legjobb online játékok gyűjtő helyén jársz kedves látogató. Mint nagy játék rajongó, úgy gondoltam indítok egy blogot ahol a legjobb játékokat szedem össze ingyen!

Utolsó kommentek